1. Promociju „Lovac na novac“ organizuje game provajder iSoftBet (u daljem tekstu „Promocija“) i otvorena je za sve igrače koji su registrovani na sajtu sbbet.me.
 2. Sve vremenske odrednice u ovim uslovima učešća u Promociji („Uslovi“) navedene su po našoj vremenskoj zoni.
 3. Promocija će početi u utorak 03.09. od 00.01 časova i trajaće do ponedjeljka 09.09. 2019. godine 23.59. časova. U promociji učestvuju desktop i mobilne igre koje su navedene u daljem tekstu.
 4. Igrači mogu osvojiti sledeće nagrade (zbirno „Nagrade“):

Nagradni fond glavnih nagrada je 15.000 evra.

4.1 Nagradni fond se dijeli na 100 najboljih igrača izvučenih na osnovu ukupnih poena sakupljenih vejdžeringom (poena koje su izvrtjeli) i to:

4.1.1      1. nagrada 2.000 evra;

4.1.2      2. nagrada 1.500 evra;

4.1.3      3. nagrada 1.000 evra;

4.1.4         4. nagrada 750 evra;

4.1.5         5. nagrada 500 evra;

4.1.6         od 6. do 20. pozicije igrači dobijaju po 250 evra;

4.1.7      od 21. do 35. pozicije igrači dobijaju po 125 evra;

4.1.8      od 36. do 50. pozicije igrači dobijaju po 75 evra;

4.1.9         od 51. do 100. pozicije igrači dobijaju po 50 evra;

 

 1. Operater zadržava pravo da nagrade zamijeni drugim nagradama slične vrste ili vrijednosti bez obavještenja. Nagrade se ne mogu mijenjati niti prenositi.
 2. Igrač se može uključiti u Promociju na sledeći način:

6.1. Minimalnim vejdžeringom (obrtom) od 1 evra na nekoj od sledećih igara: Wild Ape, Jumbo Stampede, Fortune Pig i Dragon Stone.

6.2. Svakim betom od 1 evra na navedenim igrama sakuplja se po 1 bod.

Na primjer:  Ukoliko igrač obrne 5 evra na jednom spinu, dobija 5 bodova. Što je viši vejdžering, veće su šanse za pobjedu.

6.3 Tabela plasmana će biti dostupna igračima u realnom vremenu tokom igre i prikazivaće plasman 200 top igraća od kojih će 100 najboljih na kraju biti nagrađeni od strane kazino operatera.

6.4 Poeni igrača će se akumulativno skupljati  tokom promotivnog perioda.

6.5  Objava dobitnika biće objavljena na Sbbet Promo stranici najkasnije do 11.09.2019. do 18 časova.

6.6 Svi dobitnici nagrada biće obaviješteni na e-mail adresu sa kojom su registrovani na sajtu sbbet.me

 1. Osvajači nagrada će biti obaviješteni na sledeći način:

7.1 Osvajač neke od nagrada mora u roku od 48 sati od obavještavanja o dobijanju od strane SBbet-a da prihvati Nagradu. Ukoliko izdavanje Nagrade nije moguće, operater zadržava pravo da zatvori dodjelu nagrade u Promociji.

 1. Učesnici prihvataju i slažu se da budu obavezni ovim Uslovima učešća. Operater zadržava pravo da odbije dodjelu nagrade svakome ko je prekršio te uslove.
 2. Operater zadržava pravo da smatra ništavnim, poništi, suspenduje ili izmijeni Promociju ukoliko to postane neophodno.
 3. Operater i njegov davalac licence nisu odgovorni za bilo kakvu štetu, gubitak, povredu ili razočarenje koje pretrpi Igrač koji je ušao u promociju ili pretrpljene kao rezultat prihvatanja bilo koje nagrade. Osvajači nagrada i igrači se slažu da oslobađaju, ne traže odštetu od Operatara i njegovog davaoca licence bilo kog zahtjeva, nadoknade štete ili odgovornost zbog bilo kakvih povreda, štete ili gubitaka nanesenog bilo kojoj osobi ili imovini bilo koje vrste, koji su u potpunosti ili nekim dijelom direktna ili indirektna prihvatanja, posjedovanja, korišćenja ili zloupotrebe bilo koje Nagrade ili učešća u ovoj Promociji.
 4. Od osvajača nagrada može biti zatraženo da učestvuju u reklamama u vezi sa promocijom, što može uključivati objavljivanje njihovog imena i fotografije na bilo kom mediju. Operater i/ili njegov davalac licence može, uz izričitu saglasnost osvajača nagrade, koristiti širom svijeta navedene podatke i to na bilo kom mediju učešće u Promociji u marketinške ili promotivne svrhe na svojim veb sajtovima i kanalima društvenih mreža tokom Perioda promocije i u toku razumnog vremena nakon istog
 5. Na igraču je odgovornost da se postara da je njegovo učešće u Promociji legalno na teritoriji na kojoj plasiraju svoje uloge u realnom novcu na veb sajtu sbbet.me

Ovu promociju organizuje kompanija iSoftBet i u njoj učestvuju svi operateri koji koriste usluge kompanije iSoftBet.

Ovi uslovi važe samo za promociju „Wild Chase.“ („Lovac na novac“)

iSoftBet  zadržava sva prava i svakog momenta može izmijeniti pravila.