Pobjednik SBbet takmičenja “Mpay all the way” postaće vlasnik  Xiaomi Note 9 telefona!

2. mjesto: 50 eura FREEBET

3. mjesto: 30 eura FREEBET

4-10 mjesto: 10 eura FREEBET

PRAVILA TAKMIČENJA “Mpay all the way”

 Član 1

Sporting Group doo, Budva (u daljem tekstu Organizator) organizuje takmičenje “Mpay all the way”. Takmičenje koje je predmet ovih pravila ne smatra se igrom na sreću, s obzirom da učesnici ne plaćaju nikakvu posebnu naknadu za učešće u takmičenju

Član 2

Takmičenje se održava u periodu 12.03.2021 00:01 do 26.03.2021 23:59

Član 3

U takmičenju učestvuju, po automatizmu, svi korisnici koji deponuju novac na svoj SBbet nalog putem mPay-a.

Pobjednik takmičenja je Učesnik koji ostvari najveću ukupnu uplatu na svom SBbet nalogu u periodu trajanja akcije.

U slučaju da dva ili više Učesnika imaju isti iznos uplate, za pobjednika će se proglasiti onaj koji ima veći broj uplata putem mPaya. Ukoliko budu dva ili igrača sa istim iznosom ukupne uplate, kao i brojem uplata, za pobjednika će se odrediti igrač koji je prvi uplatio depozit putem mPay-a u peridou trajanja akcije.

Novac od uplate mora biti iskorišten za odigravanje na sajtu sbbet.me

Član 4

Obavještenje o trenutnim rezultatima takmičenja,  a koji ispunjavaju uslove iz člana 3. će biti istaknuti na sajtu Organizatora, dok će na kraju takmičenja rezultati biti vidno istaknuti i na samim uplatnim mjestima.

Član 5

Organizator dodjeljuje sledeću nagradu najuspješnijem Učesniku, i to: – I nagrada:  Xiaomi Note 9 telefon

Konačnog pobjednika Organizator će objaviti 27.03.2021 na internet sajtu Organizatora i na uplatnim mjestima. Nagrada se dodjeljuje po završenom takmičenju. Korisničko ime dobitnika, zvanično će biti objavljen na stranici www.online.sbbet.me najkasnije u 15h.

Učesnik učešćem prihvata Pravila korištenja i Pravila igre istaknuta na sajtu organizatora www.sbbet.me. Organizator zadržava pravo da promijeni uslove, ukine ili na bilo koji drugi način izmijeni Takmičenje, ukoliko primjeti da Učesnici koriste nedozvoljene mjere, strategije ili na bilo koji način zloupotrebljavaju sistem.

Datum i mjesto dodjeljivanja nagrade će biti objavljen na uplatnim mjestima i na internet sajtu Organizatora. Pobjednik takmičenja ne mogu mijenjati nagrade za novac niti bilo koju drugu nagradu. Pobjednik takmičenja je dužan prilikom preuzimanja nagrada dati svoje lične podatke Organizatoru i dati na uvid ličnu kartu ili pasoš, kao i potpisati potvrdu o prijemu nagrade. Pobjednik takmičenja daje Organizatoru saglasnost i pravo da Organizator ili agencija koju je Organizator angažovao, u svrhu promocije takmičenja, može koristiti njihove lične podatke: ime i prezime, korisničko ime, sliku, kao i audio, foto ili video materijal, bez prava na naknadu i bez vremenskog i teritorijalnog ograničenja ili ograničenja u broju korištenja.

Ova pravila takmičenja se objavljuju na internet sajtu www.sbbet.me i na uplatnim mjestima Organizatora te stupaju na snagu danom objavljivanja