Igraj!

Srećni petak

U maju je svaki  SB petak – srećan petak

Budi Lucky uz Lucky 6 i osvoji Samsung note 10

Za tebe smo u maju pripremili fenomenalno takmičenje a sve što treba da uradiš je da zaigraš svoju omiljenu igru brojeva – Lucky 6.
Svakog petka u maju, SBbet ti daruje SAMSUNG NOTE 10!
Pored toga, čeka te i SUPER BONUS gdje si u prilici da osvojiš čak 5000 evra!

PRAVILA I USLOVI TAKMIČENJA “Srećni petak”:

  • Promotivna akcija – takmičenje “Srećni petak” važi za sve registrovane korisnike koji imaju otvoren nalog u SBbetu.
  • Ovo takmičenje važi od 01.05.2020 i trajaće do 28.05.2020 u 23:59 ili dok Organizator blagovremeno ne najavi završetak istog. Takmičenje se odnosi na tikete odigrane u toku zadatog vremenskog perioda, isključivo na ‘Lucky Six’ kladjenju isključivo na sajtu sbbet.me
  • Zadati vremenski periodi za učešće u takmičenju su: petak u 00:01 – četvrtak u 23:59h i to u vremenskim intervalima: 01-07.05.2020, 08-14.05.2020, 15-21.05.2020 i 22-28.05.2020
  • U konkurenciju za nagradu ulaze svi gubitni tiketi sa minimalnom pojedinačnom uplatom od 0.50e, a koji sadrže isključivo opklade na brojeve i boje. Tiketi sa specijalnim opkladama (broj u prvih 5, boja prve kuglice, prvi broj par/nepar, prvi broj zbir, par/nepar prvih 5, zbir prvih 5) se ne uzimaju u obzir za učešće u ovom takmičenju. Sistemski tiketi se računaju kao jedan uplaćeni tiket.
  • U slučaju da dva ili više učesnika ispunjavaju ovaj uslov, nagrada telefon Samsung Note 10, će biti dodijeljena učesniku koji ima najveću novčanu vrijednost ukupne uplate za zadati period. Nagrada takmičenja ‘Srećni petak’ može biti dodijeljena samo jedanput po korisniku u toku ukupnog trajanja takmičenja. U slučaju da korisnik koji je već osvojio nagradu ima ponovo najveći broj gubitnih tiketa, nagrada će se uručiti učesniku koji ima sledeći najveći broj tiketa i sve tako dok najveći broj tiketa ne bude imao učesnik koji nije već osvojio nagradu.
  • Učesnik samim učešćem prihvata Pravila korištenja i Pravila igre istaknuta na promo strani www.online.sbbet.me. Dobitnik u ovom takmičenju je saglasan da Organizator može koristiti njegovo korisničko ime, ime, prezime ili inicijale u daljem oglašavanju. Korisničko ime dobitnika biće objavljeno na promo stranici svakog petka do 15h za prethodni period, a dobitnik kontaktiran putem e-mail adrese sa korisničkog naloga.
  • U slučaju da jedna osoba koristi više korisničkih naloga, dupli nalozi će biti zatvoreni i sva sredstva na tim nalozima će biti oduzeta. U obzir će se uzimati IP adrese, kućanske adrese, email adrese, bankarske kartice, kao i korisnički nalozi na skrill-u i neteller-u. SBbet zadržava pravo da promijeni uslove, ukine ili na bilo koji drugi način izmijeni takmičenje, ukoliko primjeti da učesnici koriste nedozvoljene mjere, strategije ili na bilo koji način zloupotrebljavaju sistem. SBbet zadržava pravo da ukine ovu promotivnu akciju korisnicima za koje se ustanovi da ne ispunjavaju uslove učešća u igri, narušavaju integritet promocije ili se ne pridržavaju odredbi ovih i drugih uslova korištenja, kao i ‘Pravilnika klađenja putem interneta i drugih telekomunikacionih sredstava’ i to bez prethodnog obavještavanja korisnika. SBbet zadržava pravo da korisnicima za koje se utvrdi da zloupotrebljavaju promotivnu akciju naplati administrativnu kaznu u iznosu do visine dodijeljenog bonusa i eventualnih naknadno dobijenih sredstava proisteklih od osvojenog bonusa.
  • Sva ostala SBbet Pravila i Uslovi korištenja važe uporedo sa ovim Uslovima korištenja promotivne akcije “Srećni petak”