SBbet ima specijalan poklon!

Od 02.03.2020 do 31.03.2020 za svaku prvu uplatu na SBbet nalogu osvajaš bonus od 100%

Da bi osvojio Bonus 100% potrebno je da:

– Korak 1: Uplati sredstva na svoj SBbet nalog!

* Sredstva na vaš SBbet nalog možete uplatiti u poslovnicama, preko bankarskih kartica, skrill-a, neteller-a i putem J&A terminala

– Korak 2: Odigraj ukupan iznos dodijeljenog bonusa uplate!

* minimum 4 parova na tiketu sa minimalnom ukupnom kvotom od 4.00; Bonus se odnosi na sve sportove iz prematch i live klađenja; Sistemski tiketi i tiketi sa dvoznacima ne učestvuju u promotivnoj akciji

– Korak 3: Dobij svoj bonus!

* iznos će biti prenešen sa ‘stanje bonusa’ na ‘ukupno stanje’ nakon završene obrade rezultata; Ovako dobijena sredstva se dalje mogu koristiti za igru na sajtu Sbbeta bez daljih uslova

SBbet će prenijeti iznos osvojenog bonusa na nalog korisnika u visini do 100% izvršene uplate depozita, a maksimalno do 20

– Uplata od 10e, iznos bonusa 10e

– Uplata od 20€, iznos bonusa 20  

– Uplata veća od 20€, iznos bonusa 20

SBbet tvoj siguran fiks!

 

PRAVILA I USLOVI PROMOCIJE:

 1. Promotivna akcija “Bonus na prvu uplatu” važi za sve registrovane igrače koji imaju verifikovani nalog na SBbetu. 
 2. Ova promotivna akcija važi od 02.03.2020 i trajaće do 31.03 .2020 ili dok Organizator blagovremeno ne najavi završetak iste.
 3. Svaki verifikovani korisnik nakon prve uplate depozita novčanih sredstava na svom korisničkom nalogu, od početka trajanja ove promotivne akcije, dobija mogućnost da osvoji bonus sredstva u iznosu do 100% izvršenog depozita (minimalni depozit – 5e). Svaka sledeća uplata novčanih sredstava neće biti obračunata za ovu promociju.
 4. Uplaćena novčana sredstva se moraju iskoristiti za uplate tiketa na klađenju prije početka meča i/ili na tiketima za uživo klađenje. ‘’’Uplatni tiketi moraju imati ispunjen uslov iz clana 5 (do visine maksimalnog iznosa bonusa)’’’. Ukupan iznos uplaćenog depozita se ne mora odigrati na jednom tiketu. 
 5. Tiket ili tiketi se moraju sastojati od minimum 4 parova i imati ukupnu kvotu od 4.00 i veću. Prenos bonus sredstava na saldo korisnika će biti izvršen ‘najkasnije 24 sata’ nakon obrade rezultata, nakon čega se može nesmetano dalje koristiti bez daljih dodatnih uslova, na bilo kom dijelu sajta SBbeta (klađenje, kazino, virtuali).
 6. Maksimum osvojenog bonusa na prvu uplatu je 20 po korisniku.
 7. Svaka opklada koja je iz bilo kog razloga obračunata sa kvotom 1.00 neće biti uzeta u obzir za promotivnu akciju.
 8. Sistemski tiketi i tiketi sa dvoznacima ne učestvuju u promotivnoj akciji
 9. U ovoj promotivnoj akciji ne učestvuju tiketi koji su uplaćeni iz sredstava dobijenih u drugim promotivnim akcijama.
 10. Bonus sredstva iz ove promotivne akcije se moraju iskoristiti u periodu od 30 dana od uplate prvog depozita. Nakon toga se bonus sredstva brišu sa naloga i neće moći naknadno biti iskorištena. SBbet zadržava pravo da u toku trajanja ove promotivne akcije promijeni kvalifikujući ulog ili kvotu uz blagovremeno obavještavanje korisnika.
 11. Promotivna akcija ‘Bonus na prvu uplatu’ može biti dodijeljena samo jedan put po korisniku. U slučaju da jedna osoba koristi više korisničkih naloga, dupli nalozi će biti zatvoreni i sva sredstva na tim nalozima će biti oduzeta. U obzir će se uzimati IP adrese, kućanske adrese, email adrese, bankarske kartice, kao i korisnički nalozi na skrill-u i neteller-u. SBbet zadržava pravo da ukine ovu promotivnu akciju korisnicima za koje se ustanovi da ne ispunjavaju uslove učešća u igri, narušavaju integritet promocije ili se ne pridržavaju odredbi ovih i drugih uslova korištenja, kao i ‘Pravilnika klađenja putem interneta i drugih telekomunikacionih sredstava’ i to bez prethodnog obavještavanja korisnika. SBbet zadržava pravo da korisnicima za koje se utvrdi da zloupotrebljavaju promotivnu akciju naplati administrativnu kaznu u iznosu do visine dodijeljenog bonusa i eventualnih naknadno dobijenih sredstava proisteklih od osvojenog bonusa.
 12. Sva ostala SBbet Pravila i Uslovi korištenja važe uporedo sa ovim Uslovima korištenja promotivne akcije “Bonus na uplatu”

Tvoj poklon čeka na tebe!

SBbet tvoj siguran fiks